Vilka typer av skägg finns det?

Det finns många skäggtyper, och olika människor tycker om olika stilar. Här är några typer:

  1. Fullskägg: Det här skägget täcker hela hakan, käken och kinderna. Det tar lång tid att odla, och kräver att man kammar och vårdar det. Men efter ett tag så kan man se ut som Gandalf i Sagan om Ringen. Du kan också se ut som tomten eller en Mc-knutte! Välj själv.
Skäggkungen erbjuder dem senaste tillbehören av högsta kvalitet för skäggvård.

2. Knapphålsskägg: Det är en kortare version av fullskägg, och det är trimmat och anpassat efter underhakan. Passar till den som vill ha något mer utstickande. En del som följer Hipster-kulturen föredrar denna.

Skulle du vilja ha en annan mustasch? På Skäggkungen hittar du suveräna verktyg som är enkla att använda. Besök vår webshop.

3. Mustasch: en typ av skägg som bara täcker överläppen. Det finns olika typer av mustascher, som tofs, chevron och handlebar. En klassiker som aldrig går ur tiden. Den här stilen kan du hitta bland alla grupper, men dem är vanliga bland baristas som försöker sticka ut.

Kort skägg, långt skägg - på Skäggkungens webshop hittar du allt du behöver för att vårda ditt skägg.

4. Van Dyke: kort mustasch som är separat från skägg på hakan och käken. Med den här stilen får du en stilren karaktär. Dessutom behöver du inte kamma det så ofta.

Oavsett vilket skägg du har så hittar du bra tillbehör för vård av ditt skägg. Besök Skäggkungens webshop.

Seeley skägg: En kortare version av fullskägg som är trimmat längs kinderna. Med denna skägglinje får du ett vasst ansikte, med kinder som tydligt utmärker sig.

Besök Skäggkungens webshop och hitta dem senaste tillbehören för ditt skägg!

Soul patch: En liten trekant av skägg under läppen. Hipster, IT-tekniker, konstnär, grafisk designer, indie-musiker – den här stilen är vanlig bland många.

På Skäggkungen hittar du vad du behöver för att vårda ditt skägg.

Besök Skäggkungens webshop och hitta dem bästa tillbehören för ditt skägg. Vilken stil väljer du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *